- Verdures senceres cuites al vapor: mongeta tendre, pèsols, pastanaga, patata, carbassó, carabassa...
- Ramillets de bròquil o coliflor cuita a vapor.
- Trossos sencers crus de cogombre.
- Pollastre en forma de tires o un tros amb os que pugui agafar (com la cuixa).
- Carn de vedella, xai o porc a tires.
- Fruites senceres o a talls; pera, poma, plàtan, raïm, etc.
- Talls de formatge, que no sigui cremós.
- Pa.
- Torrades de pa amb tomàquet per sobre, o una mica d’oli d’oliva.

Altres aliments una mica més complexos com:
- Mandonguilles o hamburgueses.
- Varetes de peix.
- Truita francesa a tires.
- Macarrons cuits amb salsa de tomàquet.
- Sípia a la planxa tallada a trossos, depèn de la seva capacitat, a tires o a trossos petits.
- Pernil dolç.
- Salsitxes senceres i a trossos.
- Ales de pollastre.
- Espàrrecs cuits o a la planxa.
- Arròs.
Fés click i gaudeix del vídeo!
No hay comentarios:
Publicar un comentario